Lélekcsillag

Rólam

Anitaként 1979-ben láttam meg napvilágot Budapesten. Testet öltésem pillanataiban már visszakoztam, ezért kék – zöld színekben játszott a testem, félév kórházi kezelés után mégis úgy döntöttem, hogy itt maradok.

 Gyermekkorom állandó költözéssel telt. Még az óvodát sem jártam ki egy helyen, mindig változásban volt,(van) az életem. Már akkor is változatos helyzeteket szerettem, szeretem. Ez adja számomra az állandó megújulást és az impulzust a céljaim eléréséhez és az életben maradáshoz.

19 éves koromban már nem laktam szüleimnél. Akkor kezdődött el valaminek a kibontakozása az életemben. Ekkor még éltem az átlagember életét és az emberekben kerestem a színt, az impulzust, a lendületet, és azt hittem, hogy majd jön valaki és megvált a szürke hétköznapjaimtól. Persze ebben a hitrendszerben élve éveket töltöttem el, mégsem változott semmi. Csak kudarcokat, csalódottságot, félelmeket gyűjtöttem be, ami persze az élni nem akaráshoz vezetett.

28 évesen világra jött kisfiam, születésével elkezdődött a gondolkodásom áttranszformálása.  Ez még mindig lassan bontakozott ki, mert az egómnak nagy élőteret adtam és a félelmeim teljesen széthasították a folyamatot.

Amikor már kellőképpen fuldokoltam a szorongásimban, önsajnálatomban, kudarcaimban, akkor történt az átfordulás a Fény felé. Ebbe szó szerint, bele kellett halnom.  Ennek „köszönhetően” újjá születtem, és ezzel egyidejűleg felébredtem az illúziómból. Az oka, fojtogatás. Micsoda analógia! Fuldoklással jöttem a világra, emiatt lettem kék, zöld. A két időpont között, csak fokoztam ezt az életérzést, és íme, újra megkaptam, mert ez nekem így volt jó. Nagyon összerezegtem ezekkel az energia minőségekkel.

Nos, a  halálközeli élményt átélve, átgondolva, ezotéria felé fordulva, segítséget kértem élethelyzetem megoldásához. Azt mondtam – most már elég!  Ez 2011-ben volt.

E pillanattól fogva, a sorsom fokozatosan 180 fokos fordulatot vett, elhagytam azt a szemlélet, hogy mindenki hibás, csak én nem.

Szembenéztem az elkerülhetetlennel, Önmagammal és elkezdtem felfedezni Önmagam.

E folyamat során talált meg a lélekgyógyászatnak nevezett önismereten alapuló képzés, amelyet sikeresen teljesítettem és azóta ebben tudok folyamatosan kiteljesedni.

2015.-ben megtört a jég szerelem tekintetében is. Végre képes voltam kinyitni a szívemet és befogadóvá válni, arra, hogy újra indítsam magamat e-téren is.  Ahogyan ez a folyamat elindult, a „Teremtő” furfangos humorának köszönhetően barátnőmnek dolga volt, ezért, Tamásra bízta, hogy adja át a háza kulcsát, így lett Ő a kulcsember egymásra találásunkban.

Hálás vagyok azoknak az embereknek, akik életem folyamán összekapcsolódtak velem, s tükörként mutatják az aktuális gondolati verziómat, és ezzel nagyban hozzájárultak, ahhoz, hogy mindig egyre és egyre jobb legyen általam a világ.

Szeretettel és Áldással,

Anita

Facebook elérhetőségeim:

https://www.facebook.com/fenyszivlelekgyogyasz/

Megjelenő könyvünkről itt olvashatok:

https://www.facebook.com/Isten-Vagyok-922153661256661/

Régi lezárt oldalaim:

https://www.facebook.com/csodakutja/

https://www.facebook.com/fenysziv33/

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!